Dagbesteding en animatie

Een fijne dagbesteding is voor iedere bewoner belangrijk. Maar wát dat betekent, is voor iedereen anders. Daarom horen we heel graag van jou wat je interesses, wensen, ... zijn.

In iedere woning zijn er zithoeken en een gemeenschappelijke zitruimte waar je gezellig kan samen zijn met andere bewoners, familie en vrienden. Je kan natuurlijk ook in alle rust op je kamer verblijven.

In elke woning is er een kalender beschikbaar met een overzicht van de geplande activiteiten waaraan je vrij kan deelnemen. Dit gaat van muziek- en filmnamiddagen, gezelschapsspelen, praatcafé, bloemschikken tot welnessmomenten, crea- en kookactiviteiten, stoeldansen, bewegingsactiviteiten, wandelen, ... Daarnaast worden er regelmatig feesten en externe uitstappen georganiseerd. Sommige uitstappen zijn betalend. We beschikken ook over een bibliotheek met grootletterboeken. Boeken kunnen naar wens aangevraagd worden.

Cafetaria

Onze cafetaria is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Je kan er familieleden en vrienden ontvangen. Medebewoners, familieleden en vrienden komen er samen voor een babbel, om een kaartje te leggen of om gewoon gezellig samen te zijn.

Een groep van gedreven vrijwilligers houdt de cafetaria dagelijks open van 14 tot 17 uur. In de cafetaria kunnen bieren, niet-alcoholische koude en warme dranken verkregen worden. Bij goed weer kan je plaatsnemen op ons zonnig terras.