Week van de vrijwilliger

Het is de ‘Week van de Vrijwilliger’ en we willen dan ook heel graag onze vrijwilligers bedanken voor hun onschatbare bijdrage aan Borgerhof. Rudy (69) en Ingrid (65) zijn met pensioen, maar stilzitten doen ze vooralsnog niet. Het koppel geniet ervan om vrijwilligerswerk te doen in ons woonzorghuis en anderen een mooi moment te geven.

Rudy staat al 2 jaar elke dinsdag achter de toog van onze cafetaria. Hij vindt het belangrijk om bewoners extra aandacht te geven en tijd te maken voor een babbeltje. “De waardering die je van de bewoners krijgt en de blije gezichten, daar doe je het voor. Vrijwilliger zijn is ontzettend dankbaar en mooi werk."I

ngrid helpt sinds oktober vorig jaar bij de activiteiten in Borgerhof. Zo zingt ze mee in het contactkoor (voor onze bewoners met dementie), steekt ze een handje toe bij feestactiviteiten en gaat ze met onze bewoners wandelen. “Ik heb altijd al vrijwilligerswerk willen doen. Het zorgt voor zo’n leuke afwisseling. Ik voel dat ik iets kan betekenen. Het is fijn om mensen blij te maken en te helpen. Dat doet iets met een mens!”

Ook zin om vrijwilliger te worden? Meer info: https://www.borgerhof.be/content/detail/96/vrijwilligers

Gepubliceerd op maandag 4 maart 2024 om 11:11